Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele pan Jardík (strana 1)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: schován
Jsi aktivní i jinde na internetu.
Jsi aktivní na internetu.
Vykoupat Norberta? Příliš ambiciózní. Teď se rozpálí do běla, všechny nás pozuráží a možná zejtra, možná za tejden nebo až za měsíc se probudí klidnější a začne odznova, jakoby s čistým štítem.

Cílevědomě Norberta ignorovat? Jednotlivě? Ok. Kolektivně? Nemožné. Přísun nových tváří je neustálý. Já před pár týdny. Až to přestane bavit mě, jistě přijde někdo další. Norbert to dělá 8 let. Napsal 600 stránek komentářů a je mu sotva 55. Má celý život před sebou. :)
Šachista jsi ale dokonale průměrný. :)
Dotkli jsme se zdrojnice tvýho zneuznání?
Nejsem ty.
To bych si nikdy nedovolil.

Nemůžu za to, že ses upnul na Stoky a Fórum, nemůžu za to, že jsi šedivej, nemůžu za to, že tě nelze brát vážně. Je mi tě vlastně líto.
Sám urážíš a neprávem obviňuješ. Jsi nemocnej.
(…) Ano/Ne
Nemusím nic popírat. Nařkl jsi mě z toho, že v tom mám prsty. Nemám. Je to je pomluva = lež.
Nejsi šedivý z důvodu, že by jakákoliv komunita, ke který se já hlásím, tě šikanovala. Já jsem k tomu nijak nepřispěl, naopak jsem si rozklikl, abych viděl i tebe! Takže co, jsi lhář, nebo debil?
Ani jinak jsem k tomu nepřispěl, lháři/debile.
1. Napsal jsi VY, ne ONI. Buď jsi tím myslel i MĚ a pak jsi LHAL, nebo jsi debil.
2. Aha, tak tím spíš jsi debil. Pokud jsi debil, omlouvám se ti, že jsem tě neprávem nařkl ze lhaní. Pokud nejsi debil, nemám se ti za co omlouvat.
Neidentifikuju se s žádnou komunitou, která by kdy hlasovala o tom, kdo bude šedivej. Takže lžeš, když říkáš, že my.
Ale nelži.
Ne.
I proto jsi šedivej.
Jsi jen pacient a škemráš o pozornost.
Jsi pacient, škemráš o pozornost.
:))))

Chceš předat myšlenku, nebo žadoníš o interakci? To je rozdíl.
Chtěl bych mít tvůj čas.
Chtěl bych mít tvůj čas.
Jak píše PZ, utržené vlákno.
Chtěl bych mít tvůj čas.
Jak jsi chytrej, tak jsi stručnej. Nečtu to.
To tvoje věčný škemrání o pozornost...
Máš lepší?
Kdy je v praxi prodejní cena určená podle objektivních nákladů?

Mezním zákazníkem jsi někdy i ty, sám jsi o tom psal. Projevuje se to tak, že po zdražení už nenakoupíš a počkáš a po zlevnění už zase koupíš a předzásobíš se na horší časy.
Pokud sis ještě nevšiml, já se z tebe měsíc snažím vypáčit, jakým objektivním procesem vzniká marže. Tak jakým?
Plus cena je objektivní, je to realita v daném čase. To, co má být subjektivní, je hodnota. I v tomhle nepíšeš pravdu. Vyžíváš se v tom?
Takže když řeknu, že skladba rostlinných druhů závisí na nadmořské výšce, tak tím ten milion ostatních přímých i nepřímých vlivů počínaje zeměpisnou šířkou popírám?
Tak když myslíš… A popírá? Kde?
logo Urza.cz
kapky