Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele Nízkonákladovyzivot1 (strana 1)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: schován
Protože Vás neodbanoval. A pro Vás je buď životně důležité nebo jen se nudite.

Požadujete po někom, aby Vám zas důvěřoval, ale jen slibujete místo ukázání, že už neuděláte věci co někoho poškozuje.

Pokud bych byl v kůži Urzy, tak bych nechtěl s Vámi ztrácet čas hledat, kde Vás odblokuji, protože jste schválně znepříjemňoval jemu nebo někomu život. Blokaci bych bral jako trest , aby ostatní pochopili, že kdo chtít znepříjemňovat zničit, tak bude taky potrestán. To bych já takhle řešil.

Druhý účet je kompromisem, když chcete diskutovat a ukázat, že Vaše chování bylo dočasné pod vlivem drog.🤣 To, že Vás na stokách nezabanoval znamená, že druhý účet by neřešil. Nechce Vás řešit.
Proto jsem doporučil druhý účet než neustále tady psát, ať Vás odbanuje.
Proč si neuděláte druhý, třetí,..., milionový profil?
Pro upřesnění. Když používám mobilní internet, tak mi jde stáhnout nižší kvalita. Když používám pevný internet, tak mi píše tu hlášku s certifikátem.
Jen pro info(už mám stažené v vysoké kvalitě), že v chromu mi to hlásí, že stáhnout v nižší kvalitě nejde, protože nemá bezpečnostní certifikát.
https://youtu.be/29aLllRdy30?si=dJnE4dMzfrmXdHvO

Používám mobil. Jen pro info.
Jde. Jdu to stahovat 😁
Jsem to 0,01 procent, kdy mi nefunguje ani tohle,.ale ostatní videa fungují a jdou stáhnout. 😁😁
https://youtu.be/Jo97NYKBzmI?si=eaJ_7F6WRUL77A1y

Je to zajímavé.
Kdyby se nahrálo příště duplicitní video třeba s 450Mb, tak by to uvítalo pár lidí. Asi tři.😁
Ještě, že tam nebyl Tim, aby Urzu udal.😁
Az policie nebude nahánět děti a každý kdo s nima promluví nebude chtít dostat do vězení, tak pak o místech, kde děti mohou žít bife více.

Co udělat, když zjistíte, že nějaké dítě je na ulici?
Přiznávám, že de flakam. Dělám co mně baví.
To je právě ta debata co chybí.
Já mám komunitní zahradu, kde si může dítě vydělat na život. A určí si pravidla a začnou žít.

Bavím se často s lidmi, kteří mi říkají, že dítě odejde a skončí na ulici. Ale zcela ignorují svět, že tu budou místa, kde bezpečně můžou děti žít.
Já pracuji, když chci. Mam komunitní zahradu, kdy se bavím se členy. Někdy si píšu s lidmi, kteří musí přejít na nízkonákladový život třeba co má doživotní trauma z týrání od rodičů a není schopný normálně fungovat a OSPOD nějak nefungoval. Pak často jen tak hodiny přemýšlím o světě nebo koukám na seriály podle počasí. Jsem převážně venku na vzduchu.
Bohužel mně nebaví cestovat jinak bych asi cestoval po světě jak to dělají někteří, že 2 měsíce pracují a pak 10 měsíců cestují po světě.
Chápu, že vnímáte, že trpím. Ale pro mně je zábava dělat co mně baví a mit na to 26 dní úplného volna. Nestresovat atd. Je těžké to někomu vysvětit, že život není jen to mít majetek, ale žít si život v klidu a dělat co člověka baví. Naštěstí mě nebaví cestovat a jezdit autem atd.
Když chci, aby zneužíváné dítě mohlo odejít od rodiče a nebylo nuceno být d ním je podle Vás špatné. Ospod vrací děti k psychopatum. To já nechci.
I teď je to stejné, ale horší.
V 5350 Kč měsíčně je započítané i jídlo
Už je v ceně 1400 Kč měsíčně.
Chápu, že člověk je zvyknuty chodit na záchod v bytě. Já nerad dýchám mikro bobky, tak záchod mám venku v jiném domku.
Udělám z něj květináč a prodám ho
Člověk přinese PET lahve a dám mu 30 haléřů. Já jdu a upravím ho na květináče
https://youtu.be/9lxacPU3S6A?si=D-nfqqCuZvHjDE8q
A pak ho prodám za 1 Kč, aby někdo tam zasadil sazenici. A k tomu mi platí za zalévání.
https://youtu.be/z4cBP39a33o?si=bs3LbmW8SkDqTz1q
Nikam to nenosim. Co nejdřív to prodám na místě. Musím ho nejdřív uříznout vršek a udělat dvě díry do spodu.
1.Pronájem zahrádky bývá 500-1500 Kč měsíčně. V Praze je vyšší 5000 Kč, ale proč by někdo bydlel v Praze. Dá se bydlet na zahrádce i ve dvou, tak se nájem snížuje.

2,Já vodu nechávám odpařit, protože mám prostor a dost vody. Pokud bych měl málo, tak použiji filtrování
https://youtu.be/rxhpr2Hx0As?is=xsmCzOfZkvW9Kp1s
*nekoupil.

Mohlo si dítě vydělat peníze a jíst blafy, ale radši utrácel za jiné věci než za jídlo.
Já nemám vlastní děti, ale byl jsem u toho, kdy přítelkyně vychovala svoje dítě a 5 let doslova vymyla mozek dítěti a pak mu dala svobodu. A díky tomu nejedlo sladkosti pokud si ho nekoupili. Pokud chtěl jídlo, tak si ho musel uvařit. Nikdy nekoupila sladkosti a jiné nezdravé jídlo.
Mně u jídla jako je špenát přijde jako krásný příklad jak rodič akceptuje svobodu dítěte.
Já vidím a to jsem viděl i já v dětství, že rodič řekne, že to uvařil a tak to sní a je jedno, že to nemá rád.
Pokud rodič nedává dítěti možnost, tak v jiných složitějších už vůbec ne.
Je to jako špenát. Pokud jste ho nemusel, tak ho nebudete nikdy dělat, tak i děti ho nebudou mít. Tak se mění myšlení lidí a chování podle toho. Nebo brokolice.

Protože jste svobodomyslný, tak byste dal možnost dítěti automaticky, tak můj dotaz nemá smysl.
Kdybych měl děti, tak pojedu domácí výuku, ale moc by se mi nechtělo. Nejdřív bych zkusil poslat dítě do školy a modlil se, aby se mu líbilo, protože domácí výuka pro mně znamenala věnovat dítěti 3 hoďky minimálně. Důvod, že se mi ve škole nelíbilo.

Proto se ptám jestli se ve škole líbilo, protože pak jste podle mně svolný/nesvolný umožnit dítěti se rozhodnout ohledně školy.
Beru, že oni byli šťastný ve škole, tak si říkají, že jejich děti budou taky.

Vy jste vnímal školu jako dobré místo?
Vím. Nechodil jsem do školy a proto jsem dopadl, že žijí s 1500 Kč. Máte pravdu. Děti musí chodit do školy, aby nežili jako já.😭
Je tu sociální stát, tak můžou být na dávkách. Není potřeba nutit děti.😉
Až v dospělosti jsem si uvědomil jak rodiče musí nenávidět svoje děti, když je posílají do školy a neptali se na jejich názor. Rodič má dítě, kterému je ukradené jak se cítí. Prostě ho považuje za jeho věc.
Za mých mladých let jsem viděl pedofilní učitelé. Flirtování s 12-15 letými holkami. Určitě to už v dnešní době něco takové není.
Jak si to představujete?
logo Urza.cz
kapky