Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele Lojza (strana 100)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: neuveden
No, sice nebyly Gulagy, ale byla jina vesela mista, kde politicti vezni umirali, samozrejme ne tak masove, jako v Gulazich.
To, ze nevis o tom, ze by tu byli bezdomovci a umirali jeste neznamena, ze tomu tak nebylo. Pouze se o tom nesmelo mluvit, nikde se to nesmelo objevit a samozrejme pokud byl nekdo bezdomovec, velmi mu hrozil kriminal. Ale delo se to. Ostatne, stejne tak tu nebyly zadne drogy, az na to, ze jsme byli #1 ve vyrobe pervitinu, no....
Ja bych to cele zjednodusene rozdelil na "utocne lzi" a "obranne lzi".
A pak se da rict, ze:
Utocne lzi jsou spatne temer vzdy (krome asi extremnich vyjimek)
Obranne lzi jsou mnohdy moralne akceptovatelne, zvlast, pokud se jimi odvraci nejak utok na svou osobu, pripadne jsou vyslovovane proto, aby nedoslo k utoku na jinou osobu, ci nejake forme jejiho poskozeni.
No, kdyz se ve 4 rano venujes diteti a zaroven se venujes me, myslel jsem, ze jses muj otec. Ale je mozne, ze ses venoval svemu diteti a jeste k tomu me a to te moc lituju, ze to mas takhle tezke, protoze ja ve 4 hodiny rano spim a nicemu se nevenuju
Coze?
Vzdyt je to uplne krystalicky cisty priklad.
Ja: (ci Urza, ci nekdo takovy) tvrdim: Je mozne, ze by vznikly bezpecnostni agentury...
On: Takze vznikne vasba...
Ja: Ale s tema agenturama to byl priklad, je mozne, ze vzniknou, ale take mozna nevzniknou, neni to na tom, ze vzniknou, postavene, neni to nutna podminka.
On: Ale je, proste tvrdis, ze vzniknou bezpecnostni agentury, takze vasba, atd atd...
Ne
Prvni byla myslenka, ze vzniknou (pravdepodobne) nejake bezpecnostni agentury.
Nasledne on z toho udelal nejakou vasbu.
Pritom neni vubec nutne, aby nejake bezpecnostni agentury vznikaly. Nekde muzou, nekde nemusi. Ale on zacal tvrdit, ze urcite bude nejaka vasba a na tom postavil celou teorii
No vidis, kolik jsi toho napsal. A ted si prosim te precti uplne prvni dotaz, ktery jsem vznesl, a z toho pochopis, co bych ohledne tech pocitacu chtel znat...A pak muzes napsat znovu neco relevantniho k tomu, o cem jsem mluvil.
No napriklad cele to s tema bezpecnostnima agenturama....Postavil si na tom celou teorii. Pouziva nejake veci jako "vasba" a podobne a tvrdi, ze to tak proste bude.
Pricemz bezpecnostni agentury je opet jedno z toho "tak by to mohlo byt", nikoliv "tak to jisto jiste bude"
Ano, chapu, kdyz se te zeptam na neco, na co se ti nechce odpovidat, prohlasis otazku za hloupou, nebo datum za spatny, a nebo neco podobneho. A to ti dava duvod, abys na ni proste neodpovedel.
Vidis...napsal jsi hromadu textu a neni z nej vubec jasne, jestli by dotycny skutecne vedel vedel, a nebo nevedel...
Nehlede na to, ze kvantovy pocitac po 15 letech muze funguvat zcela jinak.
Ono kdyby ses v roce 1985 zeptal, jak bude v roce 2000 vypadat normalni, bezny pocitac, nevim nevim, kdo by dokazal spravne odpovedet...
Ano, tvl. Na otazku "jak by sis predstavil v roce 2000, ze bude fungovat kvantovy pocitac", lze samozrejme odpovedet "stejne, jako kazdy jiny kvantovy pocitac".
Super, gratuluji.
Jen mi z toho nejak nevychazi, jestli tazany pouze neurcite placa blaboly, nebo SKUTECNE VI, jak bude fungovat kvantovy pocitac, ze...

No, a k tomu zaveru....ja nepotrebuji, aby nekdo odpovidal tak, jak se mi to hodi. Opravdu ne. Ja si jen OVERUJU, jestli to, co tvrdil o chvili drive, ma nejaky realny zaklad, nebo jsou to jen blbe kecy...
Njn, i kus zdi jsem postavil, coz o to...
Ale kdyz ses do toho vlozil - dokazes mi tedy nejak prelozit, abych to pochopil i ja, co presne mi odpovedel na me otazky? Nejake informace, na ktere jsem se ptal, jsi tam vycetl?
logo Urza.cz
kapky