Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele PavelX7 (strana 1)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: neuveden
Vycucat z prstu si můžeš co chceš ze a prvýkrát to nebude .
Do uranového dolu ! Ať se naučí .
Tak to je taky skoro cele co se o tobě da vědět, charakterizuje te to dostatečně
Co jsi udělal se Šaškem ? Je nezvykle ze by pochopil myšlenku psaného textu .
OK zmrde
No určitě dají , ale tvými neb, jelikož tu žádné nepíšeš . Jen trollíš nadáváš a šikanuješ nás
Ja vím ze bys nás rad závřel do gulagu , ale to se ti nepovede zmrde
Nezasirej tento web nenaprogramoval jsi ho
Nezasirej tento web nenaprogramoval jsi ho
O platnosti argumentů jsem neřekl ani slovo . Nezasirej tento web nenaprogramoval jsi ho .
Jako jo. Nicméně taky jsem si kdysi prohlížel jeho profil a šachové skóre , a kde leží ta jeho díra na Dálném východě , ale tuhle fotku si nevybavuju
Mohl jsi se Urzy zeptat na live eventu . Neudělal jsi to . Nelžu, nelži . A znova ty výmluvy nepakuj , jen bys zasiral stoky
Ty ses fakt dobrej stalker :-D
Zajímavý (ani ne ) jak mate oba plnou hubu kecu , chlubíte se jak to tu všem natíráte (přičemž jediný kdo to tvrdí jste vy sami ), ale jakmile byste dostali příležitost to “natřít našemu idolu “ , ještě před větším publikem (jeden by si myslel , že byste chtěli od ankapu odradit co nejvíc lidí ), tak z toho vycouvete s kopcem vymluv jako totální poserové.
A jeden komoušskej trol , ty.
A co zmrde ? Tam se píše o nějakým nakupovaní ? Me je jasny ze tam nepůjdeš ani za zlatý prase se ztrapňovat , takze nemá smysl řešit co by na to Urza .
Akorát ze si te nikdo nechce kupovat trolko. Chceme ti přispět na cestu abys mohl naživo zlikvidovat ten náš idol , nebo co jsi to plácal . Ale jasně že z toho nic nebude , protože jsi jen tak žvanil. Ses podobnej arogantní šašek jako šašek.
Prvně dořešme kolik stojí tam dostat Norberta a pak teprve kolik stojí přesvědčit Urzu :-)
Ja mam dojem ze od Urzy už kdysi vyloženě nabídka s rozhovorem na video směrem k Norbertovi zazněla , ale samozřejmě se vymluvil (jen jiným způsobem). Takze bych i věřil že by do toho šel . Ale nemá smysl přesvědčovat Urzu dokud se Norbert akorát vymlouvá ;-)
Aj jaj. Uz mi to došlo . On te pokousal šašek . Opravdu raději zajdi za lékařem .
Na vymanění z chudoby to asi nebude , ale pár drobných (dejme tomu 20€) bych na tu komedii , teda na to totální ztrapnění Urzy a jeho namazání na chleba, přispěl . Jen to neříkejte moji ženě ;-).
No jo, i tahle tvoje další se vešla .
A tahle tvoje sračka se vešla .
Mimochodem, fanoušek ankapu Jardik je už sedej dokokce defaultně
Vidím , napsal jsi další a vešla se
Neni kam . Stoky jsou už plné tvých sraček .
Ne . Protože by ses tak leda ztrapnil. Ale to se ztrapňuješ i tady zjevně ti to neva .
OK zmrde
Lepší vtip nemáš trolko?
To by byla skvělá komedie
Ty nejsi skutečný člověk ? Jeslti nechceš aby se někdo “snoril “ po tvém skutečném účtu , nikdo ti nebrání vystupovat anonymně. To neni nic proti ničemu
Z nás hovoří zkušenost s jedním trollem , s tebou . U mě ti trvalo asi dva roky, než jsi mě svými ubohými sprostotami a lhaním vyprovokoval k nadávce zpět . Až donedávna jsem k tobě byl slušný i přes tvoje opakované trapné nadávky , zmrde.
logo Urza.cz
kapky