Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele PavelX7 (strana 1)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: neuveden
Funguje to tak, ze můžu na vaše bláboly bez dokladů aplikovat Hitchensovu břitvu . A co píšou ostatní je irelevantní, to je zase vaše obvyklé odvádění pozornosti, whataboutizování …
Chápu ze když žádná statistika neni a cucáte si to z prstu , tak vám nezbude než se dokola vymlouvat . Kdybyste ji ale přece jen odněkud vyštrachal , dejte vědět .
Lojzovy kecy s tím , jeslti ta vaše statistika existuje nebo si cucáte bláboly z prstu (což by nebylo poprvé ), nijak nesouvisí.
Těžko obhajovat takové hlouposti jako je centrálně plánovaná ekonomika. Takže Ja chápu ze vlastně nemáte co k věci říct .
A jak bude určovat centrální plánovač za kolik se ma prodávat jeslti 0.79 nebo 1.29? Co bide vědět lip než ten lokální prodejce ? A podle čeho bude přiřazovat ty zdroje a jak distribuovat zákazníkům , když nepůjde o to aby se to vyplatilo?
A proc ze jste o tom vůbec začal ? U nás je LZPS normální zákon na úrovni ústavy. Myslím ze uz se i párkrát upravovala .
Poví mu to jeslti si to chce /může koupit . S jakými informacemi a jak tedy bude pracovat ten plánovač ?
K čemu potřebuje kapitalista víc informací ? Stačí vedet jaké a za kolik sežene vstupy a jak a za kolik prodá výstupy . Když vyrábím čokoládu , nepotřebuju víc informací třeba o výrobě oceli .
Nechci zastávat ani hanět vás ani Urzu . Beztak už tahle anabáze končí . Ale když teda zmiňujete nějaký X měsíců starý komentář, nechcete aspoň přiložit jeho odkaz ? Takovýho textu (kteréj beztak Urza ani nepřečte ) a taková jednoduchá věc co by mohla tuto zjevně složitou komunikaci zjednodušit tu není. Ani já už si to nepamatuju a to tu pečlivě prokrastinuju 24/7 v podstatě a popkornu už jsem snědl kila .
Máte tam odkazy na literaturu ze které autor grafu čerpal . Máte lepší ? Ve vašem odkazu jdou všechny grafy max do r 1800 . V jste chtěl data tisíce let nazpět , tak jsem vám je dodal. V co kdo věří nebo co vám přijde sranda je mi jedno . Na takové demagogické kecy už rady jednoho mame
logo Urza.cz
kapky