Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele PavelX7 (strana 2)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Autor: PavelX7 Čas: 2025-12-05 08:36:44
Web: neuveden Mail: neuveden
No tak ale srovnejte to třeba se situací v Číně v te době. Taky tam byla snaha o podobně změny odspoda a režim je tvrdě potlačil . Je otázka jeslti by ty zněny u nás a ve zbylých zemích východního bloku proběhly, kdyby nebylo perestrojky a vládci by chtěli režim tvrději udržet . Je podle mě hloupé neustále stavět tohle falešné dilema. Bojovat se dá na více frontách , ideální je zjevně když se to doplňuje a ty snahy se pak nějak potkají .
Zajímavý. Ja bych to naopak cekal . Navíc to funguje ať uz to mysli jakkoliv , vážně i ironicky, nebo je to jen výkřik o ničem . Všechno na Norberta sedí. xD
O tom co děláš doborovolně rozhoduje Norb… Strana . Ne ty.
A je to zase tady :-D
No právě
Uznávanou odbornou literaturu z posledních řekněme 15 let , kde se píše ze jsou si tím “jisti”. Ale dobrý , ja uz si to asi vedle ujasnil s Marcusantem. Takže to klidně můžeme uzavřít s tím ze jsi plácl blbost , nebyl jsi schopen ji doložit, nedokázal jsi ani pochopit můj jednoduchý text a tedy jsi prostě prohrál .
Ale tak asi kdybyste si byl jist tak napíšete “jsem si jist “ a ne “ Aktuálně asi nejuznávanější teorií ”. Tak to asi stačí
Děkuji , ale otázka zněla spíš jeslti jste si tím jist /jisti jako psychiatři obecně . Což směřuje spíš na podklady těch tvrzení a vědeckou metodiku . IMHO správný vědec si není nikdy ničím úplně jist .
Několikrát jsem ti to napsal. Jako jelito bys snad jednoduchý text mohl pochopit
Nauč se číst ty šašku . Ja tu nechci být sprostý jako třeba Norbert , ale neděláš mi to fakt jednoduché
Nezasirej stoly a dolož svůj blábol
Píšeš jsou si jisti , ne byli si jisti . Takze laskavě dolož aktuální state of the art . Ne bláboly nějakého jednoho pošuka z před sto lety . Jasně jsem ti napsal ze to me fakt nezajímá . Umíš číst?
Tady někdo nechce poslouchat anarchokpitalisty jak být správně neposlušný . Ale ale ..
Tak to dolož
Btw psychiatrie před 100 lety me nezajímá
“Naprosto jisti” jo? No tak to doufám doložíš, viď ? Nebo sis zase zapřaháněl (lhal)?
No a co teprve homosexuálové nebo lidi co nemají děti . Psychiatrie už byla poražena ?
Buďme rádi , že tu o tom třeba bude aspoň ten měsíc klid .
V pořádku, připomenu ti to znova. Napsal jsi dvě věci:
1) "Tento rok zasadí naše úžasné hnutí psychiatrické hydře mocný úder. Já to vidím jako knock-out. Jsem pevně rozhodnut udělat vše, co je v mých silách, aby psychiatrie nepřežila rok 2025."
Zdroj: https://stoky.urza.cz/texty/utilitaristicky-argument-proti-dusevnimu-vlastnictvi-3072#comment112385
Slíbil jsi tedy mocný úder. Kde nic tu nic, nicméně. Už jsme rozebírali Vše co je tvých silách je to kilometr dlouhé žvanění s Norbertem a vymlouvání se se mnou? Schopnost realistického stanovení cílů máš zjevně nulovou.

2)"Marcusantova domácnost, léto 2026: https://www.youtube.com/watch?v=xdl_Cy2RUdE" ..."takže rozkopání psychiatrie szasziány je už jen otázka času. Vlastně už se to stalo, jen k tomu ještě nedošlo. V blízké budoucnosti k tomu dojde, což povede k Marcusantově rozšířené sebevraždě. "
To bylo nedávno, to si kdyžtak dohledáš.
Pokud to nevíš, tak proč prohlašuješ že se to stane?

K Hydeparku. Však to jsem ti ochotný uznat jako nějaký výsledek. Menší mediální výstup. Akorát prostě nic moc za těch >10 let, je to pořád světelné roky daleko od čehokoliv co by blížilo "knock-outu" psychiatrie. Porovnejme to třeba s Urzou. Ten má alespoň podle tebe mnohem méně kvalitní argumenty a my, a přesto získal mnohem více přiznivců a má mnohem více podobných mediálních výstupů. Vůbec nehodnotím tvoje a jeho myšlenky ale tu práci kolem. Ale prostě ty tu plkáš a vyplakáváš se na stokách, možná stváříš nějaké arugmenty do šuplíku, zatímco Urza maká a vymýšlí jeden projekt za druhým aby svoje myšelnky rozšířil mezi lidi. To už jsem ti ale taky sdělil několikrát, tak to nebudu dál rozebírat, tuhle část vlákna tedy ukončuji.
Norbert si taky nic nestanovil .

A to ze psychiatrie letos skončí a Marcusant spáchá sebevraždu do dalšího léta jsi neřekl? Řekl . Co to je ? Takže jakou reflexi hodláš udělat když se to , jako ostatně obvykle , nestane ? Odpověz na otázku a nestarej se o můj čas .

A probrat samozřejmě máš s kým , s psychiatrii . Je to mnohem horší jak prohrát v blábolení na stokách , tady jde o reálný fyzicky svět .
No konečně si to pochopil, hurá.
Ty tupče, sám ses vesral pod můj komentář s neosouvisejícími bláboly . Ptám se tě víceméně na to samé co už tam . Takže odpověz na otázky. Mas na to stejný limit jako jsi dal Norbertovi.

Ty máš do konce roku na porážku psychiatre . Sám sis to stanovil . Co se stane až to nesplníš? Taky prohraješ ?
Na tom jeslti ti věřím opravdu nezáleží, taky nic takového netvrdím. Nicméně popsal jsi nějaký efekt na psychiatrii? Ne . Jen naprosto nereálné spekulace/přání/cile o tom co by se v budoucnu mohlo stát. A to prostě nemůžeš vedet , do budoucna nevidíš . Tak ani neni co ti věřit /neverit . Ze to co tu předvádíš , jsou nejake údery , je jen tvoje spekulace . Proste jen plácáš. Tečka

A nezasirej moje vlákno nesouvisejícími kecy.
Ty máš do konce roku na porážku psychiatre . Sám sis to stanovil . Co se stane až to nesplníš? Taky prohraješ ?
Ale my nejsem ve světě kde by tvoje uz bláboly mely nějaký efekt na psychiatrii . Vědec mohl blábolit co chce , vědci v Německu taky blábolili o Wunderwaffen a jak to dopadlo víme. Nemáme žádný důvod si myslet že ty jsi v jiné pozici a že pracuješ na projektu Manhattan a ne v Uranverein. Do budoucna nevidíme .

AŽ budou mít tvoje výsledky efekt , pak ZPĚTNĚ je můžeme nazvat něčím co přispělo k porážce psychiatrie, “významným úderem”. Do té doby to je jen tvoje spekulace a vychloubání . Navíc logicky bereme všichni v úvahu co jsi tu už nasliboval a nesplnil , a to byly věci mnohem jednodušší a naprosto v tvé moci , ze neco napíšeš . Výsledek je ze tvoje hodnocení sama sebe je naprosto nespolehlivé. Což zde určitě je protože tebou slibované efekty jsou naprosto nerealistické , minimálně z hlediska toho časového rámce . Na tom tu panuje shoda napříč názorovým spektrem .

Takže závěr . Přestaň vymýšlet číčoviny, chlubit se klobásami jaké svět neviděl , a začni makat , ať už konečně nějaké výsledky co mají nějaký nezanedbatelný vliv na psychiatrii v realitě a nejen v tvých vlhkých snech , máme .
Diskutujeme o tvém blábolení celkově , i o síle když jsi o ni mluvil. Jen se vykrucuješ.
No, Pokud by nebyla svržena bomba(nebo nenastal efekt jinak ) , nebyl by to holt žádný zásadní úder proti Japonsku . V takovém případě , stejně jako v tvém, je potřeba na ten efekt pockat , do té doby se nedá hovořit o úderu . Ty jsi ten efekt jasně vyjmenoval , a každému až na tebe je jasné , jaká je to hovadina . Jelita a nechápe tak základní věc …
Jenže o síle úderu jsi mluvil . “Zásadní úder “ jsi psal , ne snad ? Konec psychiatrie v r. 2025, smrt Marcusanta jsi psal , ne snad ?
Aby to byl úder musí se to cile aspoň dotknout , jinak je to máchnutí do vzduchu . A to by tak spis odpovídalo tvým aktivitám . Možná psychiatrii trochu polechtají .

Aby zasadí ránu Japonsku , musela mit jeho činnost nějaký dopad . Mohla by to být i jen hrozba po které by Japonsko kapitulovalo , nicméně něco se stát muselo . V tvém případě se neděje nic, nula . Až se to stane , můžeme se bavit o tom jaky výsledek jsi dodal a jaky to byl úder . Uz se opakuju a nebaví mě to . Ukončuji tedy toto vlákno . Prohrál jsi .

Pat a Mat je pro tebe určitě lepší přirovnání než Turing nebo Project Manhattan.
Ne. Výsledek z projektu Manhattan se počítá , protože to nalkonec k něčemu vedlo. Analogicky jako s rozluštěním enigmy , jak jsem ti psal . Až tvoje argumenty k něčemu budou , vznikne nějaký dopad na psychiatrii , tak se taky budou počítat . Do té doby ne. Jeslti nějaký impakt mají tak nám ho popiš a ideálně dolož. Upřímně fakt nechápu , co na tom nechápeš . Mam zkusit nakreslit obrázky nebo co by ti pomohlo ?
Nemáš . Uz jsem ti to vysvětloval , proč to co mas je úplně k ničemu a co je potřeba k tomu aby to k něčemu bylo . Zjevně nemáš dostatečně robustní vzdělání ani inteligenci abys to pochopil ty jelito .
A kdybys ho měl , budeš mít konečně nějaké reálné výsledky? Údery s nějakým impaktem na psychiatrii?
V pořádku . Žádné reálné výsledky nemáš ani mít nebudeš , jen o tom plácáš . Nikoho to nepřekvapuje. Ale tak příležitost je výsledky ukázat nebo to svoje absurdní plácání opravit na něco realistického , jsi dostal . Jen tě upozorňuji ze když do konce roku 2025 psychiatrie neskončí nebo do léta Marcusant nespáchá do léta sebevraždu tak to dokazuje tvoji neschopnost a prohraješ . Doufám že s přiznáním prohry přijdeš sám a nebudu to muset připomínat.
1. NEMÁTE. Mate nějaký impakt na psychiatrii ? Ne . Jen si namlouváte jaké máte úžasné argumenty, přičemž je hodnotíte sám sobě . Konec psychiatrie jste slíbil na letošek, sebevraždu Marcusanta na další léto . Přitom je to úplná pitomost .
2. Nebudete se doprošovat ale stále se doprošujete . A zase plácáte o věcech o kterych víte úplné houby . Takže ja se budu opakovat , ze se s vámi o tomto bavit nehodlám .
logo Urza.cz
kapky