Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele PavelX7 (strana 2)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: neuveden
Mezi řádky/domyslel jsem si , ok , sorry . Občas tu lidi na Szaszka podobně upozorňujete .
Prohrál jste. Taky proto se jen opakujete . Nezasírejte stoky , nenaprogramoval jste je
Dekuju , ja Szaszka znám. Vaše upozornění specifiky neoceňuji . Nemyslím ze by někdo potřeboval radu s kým (ne)diskutovat . Je tam něco zajímavého dal ? Protože jsem to na začátku druhého odstavce přestal číst, nudilo me to ;-)
Jenže v běžné demokracii to funguje tak že je potřeba překonat nějaký práh , třeba na získání jednoho mandátu nebo pak na hlasovací většinu, a je jedno o kolik hlasů je překonán nebo ne , pokud to nevede l dalšímu prahu. Žádné počty jako tu předvádíte se neprovádí . Takže to je vaše zřejmá chyba . Konec důkazu . Prohrál jste . Nezasirejte Stoky , nenaprogramoval jste je .
Ale když to budete často veřejně opakovat, jako vy , tak to už změnit můžete .
Ten seznam restů už bude podobně dlouhý jako tohle vlákno. Na druhou stranu , není to tak lepší ?
Tady nejsi u výslechu šašku, s tím jdi do pryč . Za prvé se s tebou bavit víc nehodlám a za druhé tepeve ne o nějakém nesouvisícejicim tématu .
A proč ho sem taháš ? Ano/ne
Ty se tu ale zase předvádíš šašku . Co ta velká věc ohledně psychiatrie co jsi nám tu na letošek sliboval? Konec roku je za rohem . A o všech těch důkazech a článcích ani nemluvím.
To je zjevné už z náhledové fotky, kde se Urza ze zoufalství chytá za hlavu. :-D Takže to asi rovnou přeskočím.
No právě.
Ale problém je že školství je strašně svázáno a zabetonováno státem, takže není prostě moc žádný prostor zkoušet něco inovativního. Nicměně i s tím současnými povinným kurikulem myslím, že v brzké budoucnosti, pokud už ne hned, by bylo možné spoustu učitelské práce nahradit počítačem, ať už skrze platformy s Massive open online courses (což je jednoznačně finančně velmi efektivní) nebo s využitím AI chatbotů. Pokud někdo dneska furt učí frontálním způsobem, je podle mě skoro zbytečný. Ta hlavní užitečná věc co takový člověk dělá je hlídání těch dětí, zatímco rodiče jsou v práci, ale na to není potřeba 5 let VŠ studia. Samozřejmé existují lidé co se i v rámci toho systému snaží to dělat nějak líp, a upozorňují na problémy, ale mají to fakt těžký a je jich pořád málo.

Jinak je to o prioritách. I dneska je podle mě reálně pro průměrně, s minimálkou to půjde asi těžko, vydělávající rodiče poslat 1-2 děti na soukromou školu. Ale bude to stát něco ze jiného životního standardu.
V Africe se mají hůř, mi nepřijde jako relevantní výmluva. Snad se chceme zlepšovat i v tom našem relativně super prvním světě.
Určitě je zajímavé, ze lidi co mají s něčím špatnou zkušenost jsou pak spise odpurcove , zatímco ti co nemají špatnou zkušenost tak jsou s tím spise v pohodě. Velice zajímavé , asi jako ze ráno vychází Slunce .
Článek kritizuje "tradiční" školství, tedy frontální výuku kde je učitel na X žáků a snaží se jím něco nasypat do hlavy. Stejně jako si chudí dokáží zajistit levné a jednoduché a asi ne moc kvalitní jídlo, asi by si dokázali zajistit levné školství, kde je jeden levný (tedy nic moc) učitel na 30 žáků. Bude to teda lepší než co měl autor? To si musí vyhodnotit sám v jaké socioekonomické situaci byla jeho rodina, když byl malý. Jako dítě by na to co si jeho rodiče můžou dovolit a kam ho budou chtít posílat poměrně malý vliv, byl a byly by i v ankapu, na nich závislý.
Autor: PavelX7 Čas: 2025-09-22 06:23:34
Ano. Souhlasím. Otázka je jeslti by na volném trhu měli rodiče na něco lepšího.
Ono se to nevylučuje ty dvě možnosti
Ano. No tak půlka tvých posledních postů zde je o něm . Zjevně se snažíš málo. ;-)
To je v podstatě jedno . Fakt je , že ho krmíš/ sám ho trollíš, což vyjde na stejno .
Neudělám to protože jsem na nej nemířil .
To je zdejší kódové označení pro Norberta .
Takže to co jsi napsal měl být nějaký pokus o získání informací a o diskuzi ? Provokuješ Norberta k reakci a to tu ani nic nenapsal . A ta reakce určitě nebude diskuze o informacích . Jinak řečeno krmíš ho tak až ses jim sám stal .
To bych určitě mohl doložit docela bez problému. Ale řeč je o bačovi
“Krmíte trola... bohužel to vypadá, že je tady čím dál míň lidí kvůli informacím a diskuzi, a čím dál víc lidí kvůli kompenzaci svých mindráků...”
Tak ještě že ty ho nekrmíš tvl . Jeden za 18 , druhej bez dvou za dvacet
I kdyby to to byly desetitisíce, bude to o kolik vic jak ty? O jeden nebo dva řády?
Stokama mají téct sračky :-P
Už jste se nad sebou zamyslel ?
Tady https://stoky.urza.cz/texty/urza-v-gralu-ne-poslusnost-3281#comment118385 jsi žádná prava nezmiňoval .
Tak by sis to měl asi rozmyslet . Ale chápu že kdybys napsal , že je potřebné a slušně neposlouchat tam kde se ti to libi , tak by to tak nevyznělo. Proste takovej bača v žluto černé.
Bude mi domluveno , ze jsem neposlušný
Někdo mi domluví ze jsem hezky slušný a mam v tom neposlouchání pokračovat ?
Kdybych dělal houbovou polévku, asi by se hodila. Ale já houby nejím. Sbírám je neposlušně čistě ze své slušnosti.
Souhlasím. Proto ti rád chodím do lesa bez dovolení sbírat houby.
Dobře, chápu. Omlouvám se. A mějte se pěkně.
logo Urza.cz
kapky