Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele PavelX7 (strana 7)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: neuveden
To se chlubíš? Ty sracky tu úspěšně spoluvytváříš už roky .
Za domácí úkol 100x napiš:
“Nebudu používat AI, neumím to.´
Nějak nám nervíš. Možná si dej lexaurin nebo něco , ať te neklepne . Byla by to škoda přijít o tvoje pomluvy a demagogie .
Imunitu měli i poslanci Reichstagu za výmarske republiky. Článek 37 výmarske ustavy . Zatýkání poslanci proběhlo po schválení dekretu o požáru říšského sněmu , ale teda ten článek 37 zrovna nerušil , takže by ji formálně měli mít i potom, se mi zda . Jen jim to bylo k prdu.
To ze toho vím víc určitě neni náhoda , to si piš. A tvoje z prstu vycucané bláboly můžeš strčit so prdele zmrde. Vaše komoušska zvěrstva , miliony mrtvých , si cucat z prstu nemusím , to je historická realita .
Porad vím víc než ty. A nezabili jsme Horákovou , jako vy komunisti.
Vy komouši jste zabili Horákovou
Už víme ze jsi demagog , nemusíš to opakovat
Ze se nekdo snaží zbavit tvých nepodložených obviněni ma znamenat ze jsou pravdivá? Ty ses opravdu pěkní demagogický zmrd .
Šedivý jsi protože jsi sprostě hovado .
Ne blbe
Ty nemáš problém skrze stát sikanovat kohokoliv kdo dělá něco co se ti nelíbí . Klidně takové lidi necháš zavřít do kriminálu a ještě se jim vysměješ .
Ty si tu můžeš psát co chceš , nikdo tě v tom neomezuje , přestože ses sprosté hovado co ostatní pomlouvá a lže . Jediný co , tak pokud ty tvoje žvásty chce někdo číst , musí si to explicitně zapnout . Takze tvoje neustále vyplakávání je akorát směšné a ubohé . Zmrde
Nelži
Přestaň chovat jako sprosté hovado , pomlouvat a lhát a Nikdo nebude mít důvod kvůli tomu plakat.
Přednášíš o sobě ?
Na tom co si mysli nezáleží . Lžeš a neumíš se omluvit
Z nudy, prokrastinace , pro zábavu … samozřejmě , je to marnění času i z moji strany to nepopírám .
Zbytečné je hlavně s tebou diskutovat , jelikož i na slušnou kritiku a argumenty reaguješ běžme vulgárně , trollenim, uhýbáním nebo ji prostě jenom nechápeš .

Kdyby to nebylo zbytečné , určitě by ses pochlubil těmi úspěchy : přesvědčenými bývalými fandy ankapu , nebo odrazenými zájemci , fanoušky které jsi získal ty… No nemáš čím se pochlubit, proto jsi zase “zapomněl “ odpovědět když jsem se te nedávno ptal.
A zase nám předvádíš jak nechápeš úplně jednoduchou větu .
Nejsi tu zbytečný . Uz 8 let tu děláš pozitivní reklamu na ankap.
Ani nedokážeš srozumitelně napsat větu , ani ji vysvětlit, když ji někdo nerozumí trolko .
Me to tvoje taky ne .
Tak fakt je , kdyz to takhle cele popíšete tak to zni az absurdně . Ale asi se to v českém školství stát mohlo .
Ja jsem chodil na docela standardní vesnickou ZŠ a pak gympl , a až takové idioty v učitelském sboru jsem tam naštěstí nepotkával
Za prvé , ze jdu kolem , zase lžeš
Za druhé , Kdybych měl vypisovat co všechno nechápeš a proč je s tebou bavit se ztráta času , Urzovi by z toho množství dat spadl server .
Lepší vtip nemáš ?
Kdyby nebylo regulaci, už dávno bydlím ve vlastním domě. Pozemek mám , jen obci trvalo skoro deset let schválit nový územní plán , který n nej dělá stavební pozemek . Nicméně ke stavbě je stále potřeba splnit další podmínky (které ani nemůžu ovlivnit), takže odhaduji ze kopnout do země budu moct nejdřív za dalších deset let. Pro ilustraci. Opravdu to není chyba developera, čistě jen důsledek toho ze stát zakazuje lidem stavět .
K čemu by ti byli , trollko
Neztrapňuj se už prosím
Tak v tom případě jsme se nepochopili. Tou blbosti co by vymyslel jen Norbert , jsem nemyslel tvoje výroky , ale tu blbost co napsal Norbert - kecy o tom ze pro developery je výhodné stavět pomalu atd . ;-)
OK. Jeslti jsem tě tím otravoval tak se omlouvám. Myslím že se tu nemusíme hádat ještě navzájem .
Autor: PavelX7 Čas: 2026-04-22 16:04:26
Co chceš . Treba vytisknout a zarámovat . Nebo nic .
logo Urza.cz
kapky