Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele PavelX7 (strana 8)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: neuveden
To je možný že překrucuju, protože ty vaše ekonomické "teorie" mi nikdy nedávaly smysl, a bohužel vy jste je mě ani ostatním (Hefo, Jožko...) nebyl schopný vysvětlit když jsme se ptali. Vždy jste se na námtiky jen vymlouval a pak z diskuze utek. Můžete to udělat teď.
Težba bitcoinu stojí nějakou energii = náklady, tedy BTC by měl mít přece hodnotu. Tak nevím na základě čeho tvrdíte že ne.
To "plýtvání elektřinou" jsou přeci náklady, a ty udávají (nebo něco takového podle vás) hodnotu. Aktuálně stojí (na nákladech na energii a hardware) vytěžit jeden BTC průměrně víc než je jeho prodejní cena na burze. Tak jaká bublina. BTC má tedy přeci podle těch vašich teorií vyšší hodnotu než je jeho prodejní cena.
Zpětná vazba znamená, že jich bude ptát jak to v hodinách běžně probíhá, ideálně individuálně, bez učitele aby neměli obavy z trestu. Ne nutně jaký na to mají názor.
Autor: PavelX7 Čas: 2026-01-12 11:59:23
Jinak mě asi přijde pochopitelné, že když přijde předem ohlášená kontrola, tak se učitel bude snažit co nejlépe (jako ostatně kdokoliv), tedy to prostě bude vypadat vždy lépe jako průměrná hodina. IMHO tím ukazuje nějaké svoje maximum schopností. Toho by si měl být vědom i ten kontrolor, a netvářit se, že hodnotí nějaký běžný provoz školy.

Ale je pak až smutné slyšet něco takového. Je vidět, že kdyby češtinář chtěl, mohl by vést hodiny nějakým rozumným způsobem. Ale asi je prostě líný a nechce se mu a tak je jeho výuka prakticky zbytečná. S tím by měl už pracovat jeho zaměstnavatel, tedy ředitel potažmo zřizovatel. A buď po něm dupat ať se teda trochu snaží chovat jako člověk i normálně nebo mu dát pá pá. To jsem se zasnil.
Tak podle mě inspektoři nejsou zase tak blbí, aby nevěděli, že se pro ně připravuje divadlo. No hrajou to prostě aspoň částečně s nimi. Oni si to taky chtějí hlavně odkroutit, a taky ani nemusí být příznivci nějakých "alternativních" metod výuky. Fakt je, že pokud se zeptal "proč vstáváte?", muselo být každému kdo není slaboduchý dojít proč. No asi proto, že to dělají vždy a ten slaboduchý učitel to po nich vyžaduje.

Aby kontrola něco zjistila, musela by se bavit individuálně se žáky, ideálně tak, aby učitelé nemohli zjistit s kým a o čem (nebo dělat přepadovou kontrolu, či sledovat tajnou kamerou bez vědomí učitele). To jsem reálně zažil až na vysoké, když probíhalo nějaké mezinárodní hodnocení, že si nás návštěva vytáhla par studentů a chvíli si s námi povídali. Z gymplu si to nepamatuju, ale možná se jen neptali mě.
Rozmyslel jste si to a chcete se normálně bavit a diskutovat nebo zase “neochotně diskutovat “/trollit/urazet /…?
Abych věděl jestli se mám vůbec snažit něco psát ?
“ Ani náhodou, ja som ti ani nekázal vopchať sa do mojej diskusie s Urzom a odplašiť ho”
… “ale o tom že si svojim vstupom ukončil moju diskusiu s Urzom.”
Jsou to vaše tvrzení?
O guru urzovi to mel byt humor , dal jsem tam smajlik aby vám to došlo .
Když napíšete ze jsem ho odplašil atd , zjevně jsem na jeho neodpovídání mel mít nějaký vliv . No je to čistě fabulace . Nemůžu to ani já ani vy nijak potvrdit nebo vyvrátit .
Asi už si nepamatujete , je to delší dobu . Nebudu se vtom hrabat , bylo to fakt trapné . Ale i když mě označujete za trola přestože jsem měl akorát snahu se s vama normálně bavit a jen se na něco doptat , považuji za urážení .
Co bych mel zneužit ? Možná zase jednou zkusím vám něco slušně napsat stejně jako teď, vy mě budete ignorovat a trollit, a já pal budu zase “troll,” blbec nebo tak podobně , když mě to bude vadit. Bud budete diskutovat normálně, a nemam dovoď neco “zneužívat “ nebo ne a pak budu reagovat na váš aktuální trolling .
Možná byste ho neodplašil, kdybyste místo slaboduchých , teda “neochotných “, odpovědi o ničem normálně diskutoval . Pak by si vás třeba časem vyřadil z té škatulky slaboduchého . Ale spíš by to stejně nepomohlo .
Což jste si prostě usmyslel . A co já s tím? Nic , ani na to nemám žádný vliv . Prostě se bavit nechcete a vlastně mě jen taháte za nos .
Protože si stěžuju ze od vás nemam žádnou poradnou odpověď , přičemž jste se teď přiznal ze jste se ani o žádnou nesnažil “diskutoval jste neochotně “ A proč ze jsem teda troll ja a ne vy ?
logo Urza.cz
kapky