Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele Jerry (strana 1)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: schován
Ano, strávil jsem dost času povídáním si o svých myšlenkách a pocitech s AI, která to dala dohromady tak, aby to mělo hlavu a patu a mohlo to někoho dalšího inspirovat. Jinak by to asi zůstalo jen v mé hlavě, což by myslím, byla škoda.
Autor: Jerry Čas: 2026-05-26 10:30:40
Web: neuveden Mail: schován
Koho by to víc zajímalo, tak tady mám rozepsané tři delší popisy od AI (různé varianty téhož):
https://drive.google.com/drive/folders/1MUzjLnwT6tezC6n56-A3RMD0b_PWL2V6
Čím víc, nad tím přemýšlím, tím víc chápu, proč a jak se konkrétní lidé v určitých situacích rozhodují. A proč zdůvodňují svá rozhodnutí tak, jak je zdůvodňují. Kdy mi dává smysl se rozhodovat "rozumem" a kdy "emocemi". Jak můžu ovlivnit/hacknout svůj způsob rozhodování. Proč jde některé vzorce chování upravit těžko a jiné lehce. Proč funguje reklama. Proč kupuji jahodové jogurty a ne meruňkové, i když mi oba chutnají stejně. Jak mohou i sny ovlivňovat má rozhodnutí. A další a další...
logo Urza.cz
kapky