Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Diskuse Stok (strana 157)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: schován
tak začneme "zlehka" :-) co vše jsou dnes podle vás peníze?

nevím totiž, jak se v té vaší argumentaci vyznat, v jednom komentáři píšete" "pokud centralni banka vytvarit penize, tak snizuje jejich hodnotu a tak ma vliv na ceny zbozi... souhlas?" a v následujícím "netvrdim, ze centralni banka vytvari penize, tak mi to nepodsouvejde", tak co si z toho mám vybrat? :-)
Nebo zkus vyjádřit zádrhel, pač nevím, kam tím míříš a vlastně bych byl rád, kdybys mi tu tezi rozbil.. 🙂 Na jednu stranu jsem rád, že cena btc půjde nahoru, ale státní adopci jsem čekal až v poslední instanci a ne před firmami.. 🫣
Autor: hefo Čas: 2024-12-12 02:16:13 [↑]
Skús tú svoju geniálnu myšlienku "živiť sa statickým držaním čohokoľvek" trošku rozvinúť, lebo ja tam vidím istý zádrhel...
Autor: Mazhefu Čas: 2024-12-11 22:39:41
Jsem bitcoiner a přijde mi to jako geniální a hrozně potřebný, ale zde je třeba si uvědomit, že pokud by státy vykoupily podstatný podíl btc a btc se stal globální světovou platební jednotkou a investicí, pak by státy živilo hodlování mnohem lépe než tisk peněz / inflace..
Web: neuveden Mail: neuveden
A další …
A ještě jeden! :-D
A další argumentu prostý kec jste tu napsal :-)
Tak si běžte třeba přečíst nějakou zábavnou pohádku , místo toho nudného argumentu prostého kecání tady ;-)
Tak si ho opravte a nevozte je sem ;-)
A ještě jeden argumentuprostý útok xD
A další :-D
A další argumentuprostý útok :-)
A další argumetuprostý kec o ničem :-D
Ty dvě možnosti se nevylučují ;-)
A další argumentuprostý útok
Jen necherrypickuju a neignoruju fakta jak se mi hodí
Co má být ta moje konspirace? .Ze ČR s drakonickými opatřeními na tom byla hůř nez Švédsko s výrazně menšími omezením je realita . Zato vaše uhýbání je taky realita . A kde je moje fandění tomu “druhému konspirátorovi “ a kde jsou moje antivaxerske příspěvky “? A odkud jste si vytáhl ze je Urza můj guru ? A vidíte mi snad do hlavy ze víte ze k tomu co píšu nemám důvod ?
A toto právo mi bere prosím kdo? Mimo jiné bez práva na sebevraždu už potom skutečně své tělo ani trochu nevlastním.
Norberte, s každým komentářem který od vás čtu si více a více začínám myslet, že nejste pitomec, ale jen vykutálený troll. Pokud tomu tak je, děláte to perfektně.

Když mi stát zakazuje delegovat právo tak mi ho chrání? To je vskutku impozantní a geniální názor... Tak to abychom zakázali jakoukoli delegaci! Co lidé kteří delegují např. své právo naprogramovat si web a zaplatí si programátora... co mají takový chudáčci potom bez tohoto práva dělat....
Souhlasím, ač tedy sebevraždu jako debilní a špatnou určitě nevidím. Jako "sobeckou" vidím každou lidskou akci a v mnoha případech sebevraždu i naprosto chápu a pravděpodobně bych ji taky provedl.
Zdravím, na názor jsem narazil při některých mých debatách o eutanázii, spíše od nelibertariánů.

Právo beru jako právo negativní. Právo pozitivní považuji za oxymoron.
tak když někomu násilně neco seberu, tak to podle vás není krádež, ale kdyz si neco dobrovolne koupím, jenom se mi to zdá drahé, tak to podle vás krádež je. aha... dobry no....
:-D
Ty mas proste hrosi kuzi na takove urovni, ze se tomu neda ani priblizit :-D
A zase akorát uhýbání pryč a útoky proti me , než abyste tys svoje útoky podložil .
Teraz nediskutujeme . Jen tu sem kopírujete dokola nějaké svoje nepodložené výmysly o mě.
Co má být ta moje konspirace? .Ze ČR s drakonickými opatřeními na tom byla hůř nez Švédsko s výrazně menšími omezením Ike realita . Zato vaše uhýbání je taky realita . A kde je moje fandění tomu “druhému konspirátorovi “ a kde jsou moje antivaxerske příspěvky “? A odkud jste si vytáhl ze je Urza můj guru ? A vidíte mi snad do hlavy ze víte ze k tomu co píšu nemám důvod ? Otázky , samé otázky … Kdybyste diskutoval věcně , tohle by vůbec nebylo třena řešit . Jenže to vy zjevně prostě neumíte a útoky si nezvládnete odpustit .
Normální Norbertova demagogie . Vymyslíme si jak kapitalisti plundrovali kolonie zatímco komouske lágry nucených prací a milóny mrtvých budeme ignorovat . Na komousske propagandě se od 50. let nic moc nezměnilo
Ehm...komunisti neukradli jen tovarny, ze. Komunisti ukradli vsechno, co slo, vcetne majetku drobnych zivnostniku, zemedelcu, cokoliv.
A ne, vetsina kapitalistickych statu opravdu nedrancovala zadne kolonie. Opravdu ne. Ostatne, co se tyce tohoto, mame hezky priklad Rakousko. Take valkou znicena zeme, po valce apitalisticka, zadne kolonie....A kupodivu, stejne jako vsechny ostatni kapitalisticke zeme, na tom Rakousko bylo po case mnohem mnohem lepe....
Kde jsem psal o konspiračních teoriích? Už jste našel důkazy ?
Proto je vás obviňováni s bezdůvodného obviňování bezdůvodné. Protože důvody mám . Kde jsou ty moje konspirační teorie ? Sám nic nedoložíte , ani se neomluvíte , ale po na me pokrytecky útočíte ze údajně nemam důvody .
Zatím proto byl vždy důvod . Už jste našel kde propaguju nějaké konspiračních teoriích? Ne . Tak zjevně důvody mam . Ju.
Začnete se věcně bavit a přestaneme mi neustále podsouvat svoje výmysl . Pak nebudu mít důvod
Komunisti nejdriv vsechno ukradli a pak to prozrali, jelikoz nebyli - logicky - schopni drzet vyvoj se zapadem, kde vyvoj tahli kapitaliste.
Takze komunisti spotrebovali vse, co ukradli a pak uz nemeli moc kde brat...
logo Urza.cz
kapky