Komentář 41926
» odpovědět «
Autor: Lojza
Čas: 2019-09-27 08:50:37
Web: neuveden
Mail: neuveden
Ja asi budu za pitomce..ale nedavno jsem zjistil, ze zitra je jakysi statni svatek, o kterem jsem vubec netusil a vubec netusim, proc to statni svatek je...Ale nasralo me to, protoze jedu delat na stavbu a pochopil jsem, ze budou mit zavreno v obchodech, coz je dost na <> , protoze kdyz mi bude chybet nejakej material, tak si ho nekoupim, a dneska ho koupit nemuzu, protoze nevim, co mi bude zitra chybet.
Takze jsem nasranej jak jetel.
Jinak koukam, ze to je nejakej den ceske statnosti, z cehoz teda vubec nejsem moudrej, proc je neco takovyho statni svatek.
Ono od te doby, co delam jako OSVC, vubec netusim, kdy jake svatky jsou a proc. Akorat kdyz na nejakej narazim, tak me pekne sere, protoze to typicky znamena, ze ten mesic si vydelam mene penez:-(
Takze jsem nasranej jak jetel.
Jinak koukam, ze to je nejakej den ceske statnosti, z cehoz teda vubec nejsem moudrej, proc je neco takovyho statni svatek.
Ono od te doby, co delam jako OSVC, vubec netusim, kdy jake svatky jsou a proc. Akorat kdyz na nejakej narazim, tak me pekne sere, protoze to typicky znamena, ze ten mesic si vydelam mene penez:-(