Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele pan Jardík (strana 17)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: schován
No tak úplně to neni. Sto eur bys za to asi nedal. Vyvažuješ mezi cenou a užitkem. Sám jsi přiznal, že mezi koupím a nekoupím existuje nějaká hranice. Tak mi ale vysvětli, proč by měl pumpař nastavit nižší cenu, když se za den najde tisíc nenažraných blbů, kteří ty tři eura vypláznou?
Ale vlastně jo, říkáš, že si to za tu cenu koupit musíš.

Za hotdog na benzínke musím dať toľko koľko si určil majiteľ benzínky bez ohľadu na to čo si o hodnote toho hotdogu myslím.
Ne, jen říkáš, že na rozdíl ode mě za to ty 3 eura dáš a ještě to obhajuješ, jaký je to pošušňáníčko. Tak asi v tom tu hodnotu subjektivně cítíš. Na tom není nic špatnýho. ;)
To jsou hrozný kecy. Žrát na benzince fakt nemusíš. Můžeš si za zlomek ceny udělat svačinu.
Prosím tě, jdi s tím fakt do prdele.
V ekonomie je věda o uspokojování potřeb při omezených zdrojích. Omezený zdroj je tvoje peněženka, potřeba je tvůj hlad nebo chuť. A mezi tím subjektivně vyvažuješ.

STH říká, že není vůbec divný, když dáš za kus uzeniny v kousku pečiva 3 eura, když máš hlad, zatímco pro NTH to trochu divný je. Bavili jsme se spolu o dvou výrobcích a u poloviny z nich tě náklady vůbec nezajímají, tak co to má pak za význam, taková teotie.
Ale předražený hotdogy z benzinky žereš…
No vždyť jo. Nákladová teorie hodnoty je totiž zjevně blbost.

Takhle to dopadá, když se nasereš do diskuse, jejíž kontext neznáš.
Jako že žereš předražený hotdogy, protože tě nudím?
Aha, aha. Ale proč řešíš náklady jenom u něčeho?
Aha, aha. A rohlík za 5 centů věcný je?
Mě to asi nepřekvapuje.
Párek v rohlíku za 3 eura ti přijde málo věcný, žes na to přestal reagovat? ;)
Hlavně ty abys byl.
Norberte, Norberte, jako malej.
Super. A chystáš se teda tady nadávat lidem i za deset let, nebo to už budeš mít hotovo?
Jdi do prdele.
A taky máš spoustu času na kokotiny, protože žiješ cizím přičiněním v nadbytku a ještě s tím máš problém.
Norberte, ve tvým věku…
Poučil. Už neodepsal.
*Norberte.
Roberte, tak mu ještě jednou napiš, že je imbecil, šup. Aspoň budeš mít pocit produktivně strávenýho sobotního odpoledne.
A když mi v random vlákně napíšeš, že jsem sráč, myslet si to přestanu? Ve svým věku bys fakt už mohl mít trochu rozum. ;)
Seš docela starej chlap, Norberte, mohl bys už mít trochu rozum.
Zajímavý příspěvek. To mě hluboce obohatilo.
:D Jo, to je vono.
:D Jo, to je vono.
Bezva, tak sis odpověděl, szikulka.
Jdi do prdele.
Och, Szasziánku. Nesrovnává se stát a ankap. Ono takové srovnání je i poměrně k hovnu. Srovnává se státní řešení problémů s tím tržním.
Asi by sis měl oprášit ten poslední komentář, kterej jsem ti tehdy napsal, klane.
Tam jsem odešel v momentě, kdys nevyvrátil, že neplatí implikace konkurence na trhu s násilím => ankap.

Spíš mě ale v tenhle moment zajímá, proč tady rozvíjíš nějakou novou debatu, která ani nemá vést k pointě?

Tak nějak celkově mám pocit, a pročítal jsem si i tvoje starší diskuse, že tvoje strategie konverguje k poslání tě do prdele, zatím se tak asi vždycky stalo. Jak jsi chytrej, tak jsi stručnej, abych tak řekl.
logo Urza.cz
kapky