Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Diskuse Stok (strana 289)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: schován
Dobré vědět že jsi trolko. Ano
Moje zpochybňování tvého kometáře je zpochybňování tvého komentáře. Kdybych chěl něco obhajovat tak bych napsal nečeho obhajobu.
Mám konkrétně problém s tím co jsi tu napsal, především o mě, protože je to tvůj výmysl a lež.
??? Tak si to uzij, good for you ;-)
1) Jiste, smrdi, znecistuji, delaji bordel. Zvysuji riziko napadeni, snizuji hodnotu nemovitosti v danem miste, atd. A kradou hribky v lese.

2) Mam na to sva empiricka data ;-)
Web: neuveden Mail: sparesparrow v doméně protonmail.ch
Naprosto souhlasím
Se vším co sis o mě navymýšlel: " tvrdohlavě obhajuju feudalizmus" a s tím co píšeš o autorovi: "je mu milejší "feudální totalita""
Tak se těmi nekonkrétními blaboly přestaň a začni s něčím konkrétním. A ideálně i s něčím co je relevantní a ne tvůj nesmyslný výmysl.
Vidíš a zase si vymýšlíš. Prostě to bez demagogie neumíš, ani kdyby byla sebepitomější, jako teď.
Doporučuji. Má to jen hodinu a jsou tam vtipné momenty. :-)
Zjevně ne. Tak si to místo urážení dostuduj.
Si to vygoogli trolko.
Autor: li Čas: 2024-05-16 08:08:36
"Morální relativismus, sekularismus, multikulturalismus, hédonismus a jiné moderní trendy vidí jako jev, který infiltroval státní aparát, ba stát tyto ideologie sám využívá ve svůj prospěch. Je v jeho zájmu, aby zničil nestátní autority jako rodinu, církev či původní komunity, jelikož plně liberalizovaný jedinec je roven s ostatními jedinci v slabosti vůči (státní) moci."

Problém je v tom, že Hoppe se mýlí v tom, že tyhle choré ideologie nám nutí stát. Ve skutečnosti nám zrušení nestátních autorit nutí proti naší vůli nějaké nadnárodní neziskovky (a ti už stát ovládli), dotované z různých směrů... Takže čím "větší slepenec" to bude, tím méně skutečných svobod budeme mít. Tyto zájmy nám tlačí momentálně hodně silně EU a je to už rozlezlé snad všude. Problém je, že to nemá nic společného se zdravým rozumem. Rozhodně nestačí, když "potopíme stát", budeme jako jednotlivci ještě mnohem snazší kořistí, právo bude absolutně nevyzpytatelné, což je cíl... ve spojení s umělou inteligencí pak stačí na někoho ukázat a zničit ho.
Autor: Hrosik1 Čas: 2024-05-16 07:46:54
moc hezké video. dobrá ukázka jak jsou někteří liberálové liberální jen, kdy se jim to hodí. ale vypadá to, že jste pána přesvědčil nebo alespoň přiměl k zamyšlení :)
můžete prosím definovat pojem svoboda? to bude zřejmě hlavní bod nedorozumění...
Autor: Hrosik1 Čas: 2024-05-16 07:40:52
svoboda se pojí se zodpovědností za svá rozhodnutí. proto bude vždy existovat velké množství lidí, kteří se jí dobrovolně vzdají
Autor: Hrosik1 Čas: 2024-05-16 07:38:07
zajímal by mě názor a celkový postoj rodičů. vzdělávání a vůbec pobyt ve škole na dobrovolné bázi je mi sympatické, ale ta dohoda není jenom mezi vámi a dětmi ale také rodiči, kteří za to platí. o tom v přednáškách moc nemluvíte. děkuji
1) jak te otravují? mě třeba napadá, že smrdí :DD a tam by se i dalo uvažovat, že reálně narušují moji svobodu a tělesnou integritu, protože buňky jejich smradu pronikají skrz moji nosní sliznici do mého krevního řečiště... ale jinak? :)
2) na to máš nějaká data nebo je to víra? btw většina katolíků jsou etatisté ne? ;)
tomu já rozumím, jen pro norberta je ten stát dobrovolný, takže ho tímto stylem nepřesvědčíš... (tykáme si, že? :) )
1) Jak zapracovat? At si uzivaji, co chteji, ale at mne tim neotravuji. Dal ve sve toleranci nejdu ani omylem :-D

2) Cil? Zivot podle pisma a zivot po zivote? ;-) Katolici jsou vesmes dobri lide, ale jiste se najde cerna ovce. Rozhodne je vsak spatnych ateistu a agnostiku vice nez spatnych katoliku. ;-)
proč tady tedy mezi námi blbci stále jste? neměl byste svou genialitu věnovat něčemu užitečnějšímu?
Tak lide si mezi sebou mohou dohodnout, co chteji. Problem je, ze stat to nuti i tem, kteri o nej nestoji.
Autor: Hrosik1 Čas: 2024-05-16 07:28:38
tak samozřejmě. vnutit si anarchista asi nic nenechá (nebo to tak nenazve), ale může si samozřejmě zaplatit za to, aby někdo rozhodoval za něj. to by bylo v ankapu naprosto běžné si myslím. ať třeba lékař, učitel, finanční poradce atd... stejně tak etatista, pro nějž je stát dobrovolným sdružením (dle jeho víry), ale logicky nemiluje každý stát a všechny zákony, ale pouze ty, které mu vyhovují...
hele... dle urzy je dobrovolny stat vlastne ankap, takze pro nektery lidi to bude vzdycky ok, a nema asi uplne cenu s nimi debatovat... jen pratelska rada :)
Autor: Hrosik1 Čas: 2024-05-16 07:20:46
to asi dost záleží, jak definuje monarchii. neboť dnešní konstituční monarchie pravými monarchiemi nejsou, když panovník nemá absolutně žádnou moc
a v čem by mělo být hůř?
zřejmě ne a rád se poučím.
1) to je podle mě váš problém a možná by bylo dobré na něm ještě trochu zapracovat
2) jaký máte cíl? a všichni katolíci jsou dobří lidé? děkuji
s čím souhlasíte jako libertarián si dokážu představit. zajímalo by mě, s čím ne :) děkuji
A kde pak autor píše něco o feudální totalitě? Správně, nikde. To jen Norbert zase plácá svoje demagogie.
Už jsem ti říkal, že na nějaký tvoje stupidní videa klikat nebudu, tak s tím neotravuj. To je přesně co píšu. Fakt si mylsíš že to co si poslal (ať je to co je) někoho přesvědčí o tvých správnosti tvých postojů?
Já bych s těma tvýma obavama ohledně obchodu s dětmi souhlasil. A právě proto mě vadí styl tvojí komunikace, který je prostě smutný/směšný.
Autor: li Čas: 2024-05-15 12:23:11 [↑]
Tak bys ses o tom mohla naučit slušně bavit a argumentovat. Tvoje výlevy ať už zde nebo na fb, doprovázené často osobními útoky na člověka co se s tebou snaží slušně diskutovat, takové postoje akorát zesměšňují.
logo Urza.cz
kapky