Komentář 88076
» odpovědět «
Autor: Jožko
Čas: 2023-02-05 02:01:27
[↑]
Web: neuveden
Mail: schován
A ty dokážeš presne určiť skutočnosť bez toho aby si sa spoliahal na empirické metódy? Dokážeš určiť hmotnosť melónu bez toho aby si ho postavil na (inherentne nepresnú) váhu? V ústave kvantovej fyziky sú všetci veštci, pretože nedokážu presne určiť skutočnosť a spoliehajú sa na nepresné merania? Už celé storočia existujú vedné odbory, ktoré pracujú s nepresnými informáciami - alebo s púhymi odhadmi, ako ich nazývaš ty - hovorí sa tomu štatistika. Ale to je pre teba asi len dojmológia...
Áno, zaplatením výkupného nepotvrdzuješ, že si sa stal obeťou vydierania dobrovoľne. Tak ako ja zaplatením za ibalgin nepotvrdzujem, že som sa stal obeťou bolehlavu dobrovoľne. To, že si obeťou vydierania/bolehlavu je situácia, v ktorej sa nachádzaš, a ktorá (bez ohľadu na tvoje presvedčenie) ovplyvňuje tvoje hodnoty.
Áno, zaplatením výkupného nepotvrdzuješ, že si sa stal obeťou vydierania dobrovoľne. Tak ako ja zaplatením za ibalgin nepotvrdzujem, že som sa stal obeťou bolehlavu dobrovoľne. To, že si obeťou vydierania/bolehlavu je situácia, v ktorej sa nachádzaš, a ktorá (bez ohľadu na tvoje presvedčenie) ovplyvňuje tvoje hodnoty.