Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele Hrosik1 (strana 2)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: schován
PROSÍM URZU O REAKCI

vím že vás seru ale zkusím to ještě jednou. třeba se dobereme pozorumění, když se budeme oba snažit

vaši větu "Myslím, že spíš ne; ale daly by se najít okolnosti, kdy ano." si překládám jako "Myslím, že většinou ne; ale daly by se najít výjimky, kdy ano."

chápu to špatně, nebo je zde nějaké slovo, které si každý definujeme jinak? nebo vás prosto pobuřuje slovo "výjimka" či jiné?

děkuji
právě... dekuji
takze vas protinazor ohledne moralky zní "to je TOTALNI KRAVINA"

aha, zajimave. dekuji za podnetnou diskuzi a preji hezky den
ale tu moji posledni vetu nerozporujete...
já tím neargumentuji ale oni tim argumentovat budou. ano pokud mate jednu skupinu ktera je spokojena s nekym kdo ublizuje ostatnim ale jim dava (byť domělou) vyhodu, tak samozrejmu budou proti jejimu rozbiti. a vzhledem k tomu ze silnejsi a taky ochotnejsi pes mrda, je evidentni proč se ta mafie jeste nezrusila :)

vyjdete na ulici a udelejte si pruzkum kdo by byl pro zruseni a kdo by byl pro zachovani soucasneho duchodoveho systemu a mate odpoved...

pokud me neco poskozuje, ale nevim o tom, a jsem s tim spoko, tak je to pro me dobrovolne...

(navic jsme se bavili pouze o zruseni duchodoveho systemu, ne i DPH)
takze jako obvykle nadrazujete svoje výhody pred svobodou ostatních.
no kazdopadne to neni dobry argument proti nap ani proti svobode slova, ale je to "dobry" argument pro vas.

ale vy stejne nejste pro svobodu takze vlaste momc nema smysl diskutovat kdyz se neshodneme ne nejake zakladni premise
no samozrejme ze ano. a pointa?
"Ano, lide se boji nebo jsou pohodlni, a tak radeji setrvaji ve vyjetych kolejich" = tohle je za me definice konzervatimu

a nejde mi s tím dohomady: "Je to smutne."

muzete mi to prosim objasnit? :)
treba jsou ty staty bohate prave proto (mimo jine) ze namaji prubezny duchodovy system ;)
myslim ze muj duvod je evidentni a vas je teda jaky?

nebo to jen bezhlave kopirujete a nevite proc?
a jak to souvisi s tematem progresivismus/konzervatimus?
a nemohou se treba brat nezavisle na politicke ideologii?
prave. tak se pojdme bavit o tom podstatnem...
kdyz zrusim regulaci o míře 100 a přidal regulaci o míře 1, tak jsem deregulovat v míře 99. nedává to smysl?
drvi jsem si vas alepson bazalne vazil, protoze jste nepouzival nadavky jako idiot pzooooo1
prominte, ale vy jste uplny idiot nebo jenom troll?

nebudete zase chtit dukazy s tem kulturnim valkam? :) vsichni ostatni to vidi, pokud vy ne, je to vas problem... respektive blazena nevedeomost
Autor: Hrosik1 Čas: 2025-04-22 08:12:50
Honza je sveho durhu genius!

jestli to bude mit nejaky realny dopad je otazka... a doufam ze brzy bude video i s Urzou! :)
jak dopadl?
rozhodnuti ze ostatni, nikoli vy, maji povoleno jist a prodavat chrobaky, je pro vas nevyhodne?
a cousasny prubezny system zalozeny na donuceni vam prijde fer?
ostatni to pochopili. pracuji s definici, se kterou pracuje mnoho lidí, jen asi ne vy. mea culpa... ?
co se stane, az Vase trpelivost zkonci?
myslim ze ostatni to pochopili. pokud vylozene trvate na svoji definici a tedy ze regulace a deregulace je zkratka uplne jina kategorie nez zakaz/povoleni, tak muzete mit pravdu. jenom nechapu tu vasi fascinaci spovickarenim. vetsinou to ani neni k tematu... jestli se ale u toho citite lepte, tak gratuluji. jen se mi nezda, ze by to uplne pomahalo diskuzi.

dobre, přesněji je to zmena regulace k vice svobodne regulaci. vyhovuje vam tento zapis lépe?
nespojoval bych to.

to je jako rict ze se zrusilo otroctvi ale zavedlo se clo. no tak se to prvni teda tajy delat nemelo, nebo?
takze znovu.

Je to deregulace nebo ne?
takze lepsi aby vsechno zregulovali a nic nepovolovali? :)
presne... dekuji
pokud je to pro vas tak dulezite, tak si to slozeni vyzadate. navic si myslim, ze se tim budou vyrobci spis chlubit, ze to tam maji jako zdroj bilkovin nebo zajimavost... nebo jako proc myslite, ze to tam davaji/budou davat. aby nam zamerne ublizili a jeste bez nasi vedomosti? :)
V podstate popisujete svet "silnejsi pes mrda". Jak to bude v praxi asi vzdy a sam o tom dost casto premyslim, ze asi proste nasili bude vzdy, takze je dobre se spise zabyvat jeho formou a mnozstvim....
Na zaklade ceho urcime je-li to třeba?
Zrat ne, ale prodavat je jako potravinu zakazane bylo.

A i ted nově to na obale musi byt uvedeno!!! Takze zadne klamani
logo Urza.cz
kapky